ogretmenannecik Kızlar geçen hafta biraz hastaydım bu hafta artık toparlamaya başladım öksürük kaldı sadece onu geçirmeye çalışıyorum. Cuma günü sezeryan olacağım. Bu sıkıntı olur mu?
balbocegii ogretmenannecik elinizden geldiğince öksürüğü kesecek birşeyler yiyip için çünkü sezeryan sonrası öksürük insanı mahvediyor benim öyleydi ağlıyordum resmen öksürünce dikişlerim ağrıyordu
ogretmenannecik balbocegii evet canım ya uğraşıyorum sürekli boğazıma iyi gelecek şeyler yapiyorum önceki günlere göre biraz azaldı sanki umarım cumaya kadar iyice geçer 🥲
ayyy_588 ogretmenannecik zeytin yagının içine çay şekerı köy karıstır iç çok faydalı pekmez lımon sık iç bunları yapabilir sın
ogretmenannecik deletedmom43191 ayy teşekkür ederim dün gece içim içimi yedi ya hastayım öksürüyorum diye doğuma almazlarsa diye 😂😂
Burcak61 ogretmenannecik ben burnum akarken öksürüğüm varken girdim hiç bişe olmadı ameliyatta ne yaptılarsa çıktığımda öksürüğü geçtim burnum bile akmıyordu
deletedmom43191 ogretmenannecik bol bol dinlen uyu doguma kadar meyve sicak corba tuket hemen şifanı bulursun inşallah