bltm Kızlar 5+5 de kap atısını duyabılır mıyım ? Duyan varmı karından ultrasonla duyulmazsa vajinal ultrason ile duyabılır miyim ?
baharsst bltm 4+5 ile vajinalden keseyi gördük. Su an 5+4 deyim. Çarşamba 6+0 olucam. Kalp atışını duyarsam yazarım.
Eboz bltm alttan kalp atışı istemeyin dinlemeyin nacizade fikrim kimsinde sorun.olmasa bile dusuge sebepte oluyor geç dollenme.olursa zor duymaniz karından yani bekleyin 6 7 de duyarsınız inşallah sabr edin
myra13 Benim ilk hamileliğimde 5+5’te kalp atışı duymuştuk şuan ki hamileliğimde randevum 5+3’e denk geldi ve duyamadık doktor da bu biraz geç döllenme olabilir haftaya ancak deneriz dedi
bltm myra13 bende ılk gebelikte 6 haftada duymustum ama telaslanıylrum nedense. Vajınal muayne yapmadımı
duyguatas81 Bende bugün gittim kanamam dolayısı ile. 5+4 haftalık deri kese var bebek yok henüz geç döllenme olunca bebek görünmüyor 10 gün sonrasına kontrol çağırdı o zaman duyulur dedi
baharsst duyguatas81 benimde dün peceteye cok az pembe kahvemsi akinti geldi ama bugun gelmedi, kanama diyemeyiz heralde dimi, senin miktar fazlamiydi
duyguatas81 baharsst yok yok benim fazla ve hala devam ediyor kanamam. Dün gece peçeteye kahverengi leke sürülmüştü. Sabaha kırmızı kanama başladı. Hala da devam ediyor. Ama fazlalaşırsa ağrı falan olursa ihmal etmeyin gidin.
baharsst duyguatas81 tamamdir, bugun 50 kere tuvalete gittim 50 kere kontrol ettim, kaygı fena, sanada cok geçmiş olsun, insallah problemsiz bir sekilde devam.eder, sağlıkla bebislerimizi kucağımıza aliriz❤️