Anonym666 zngns Anlasam.. tek bildigim hic bir sknti yok bende herseyim cok saglikli görünüyor normal yola olmamasi icin bi sebeb yok ama yinede olmada oyuzdenmi güveniyor herseyn saglikli cikcagina bilemedim 😞
zeyzeynur 08061999 sağlıcakla pozitifi alırsınız inşallah ben de 3.transferimde aldım pozitifi yarın da kalp atışı için gidicez heyecanlı ve stresliyim sesi alamayız diye. 4 martta transfer olmuştum bende tek dediğim kendinizde belirti aramayın aradıkça ve olmadığını hissettikçe strese girip üzülürsünüz ben de bi haftadır ağrım oluyor hafif hafif öncesinde hiç yoktu mesela
08061999 Bsraao insallah guzel sonuclar alirsin bendede oyleydi ama cabuk gelisiyor rahim kalinligi korkun olmasin
Anonym666 Bsraao bende… ve bugünki kontrollde fazla yumurtamin gelismedigini fark eti doktor yani sirf 2-3 yumurta onlarda cok az bu sürecde hicbiri 3. veya 5. güne gelemeyebilir.. tem umudum tüp bebeken böyle olmasi canimi skti
Bsraao Anonym666 vardır her şerde bir hayır ilk tedavim benimde öyle olmuştu ama 2 tedavim de mucizevi sonuçlar aldık bende amh düşüklüğü de var ilk tedavimde yumurta toplandı ama hiç biri döllenmedi umudumu yitirdim derken 4 yık sonra tedavi işi bitmişti benim için arkadaşımın aşırı ısrarı üzerine şimdiki doktoruma gittim şu anlık güzel ilerliyor inşallah böyle devam eder her şerde bir hayır var sıkma tatlı canını çok zor biliyorum ama elimizden gelen birşey yok
Anonym666 Bsraao insAllah rabbim seninde hakkinda hayirlisini nasip eylesin, tedavin böyle güzel devam gitsin, rabbim cok olumlu sonuclar almayi nasip eylesin canim benim. Cok sagol güzel dileklerin icin.
Anonym666 Bsraao Allah razi olsun bende senin icin ederim insAllah dualarimiz hayirlisiyla bir an önce kabul olur