aydera Butik açmak istiyordum hamile olduğum için dükkana cesaret edemiyorum. Online istiyorum e ticaret sitelerinin paketlerine güvenemiyorum Trendyol komisyon oranları azmış bodoslama atlamak olmaz. Nerden başlasam nasıl yapsam
Rabiul aydera ben açtım ama ilgilenemedim hem bebek hem iş , bildiğim bir şey olsa bir şekilde giderdi ama yapamadım dolap üzerinden satış yaptım yakın çevrede sattım geçen yaz kardeşim akşam çarşısında dükkan açmıştı oraya gönderdim orda sattık biraz kaldı
hunilii aydera ben bu işleri anlamam ama kız kardeşim Web sitesi, sosyal medya yönetimi vs yapıyor çalıştığı ajansla ya da isterseniz direkt kardeşimle iletişime geçebilirsiniz, sayfa ya da sitesi için profesyonel destek almak daha güvenli olur
aydera Sermayem yok kredi kartı kullanacağım ya da bankalardan girisimci kredisi denicem bu işi kafama koydum yapmam lazım taktım resmen
aydera QueenBahar_ evet aslında riskli görüyorum ama etrafımda bir şeyleri başarmış insanları görmek artık beni kızdırmaya başladı kıskanmıyorum kendime kızıyorum neden bir şeyler yapmıyorum diye
aydera Rabiul online dimi bi arkadaşım 4 sene yapabildim ilgilenmek çok zordu dedi hele bebek olunca daha da zor oldu dedi benim mi gözüm kara yoksa zorluğunu mu bilmediğimden siz neden zorlandınız acaba sizi yoran pes ettiren neydi
Rabiul aydera evim küçük yer sıkıntısı + dolap üzerinden ilerletmeye çalıştım instagram açmadım belki açsam daha iyi işlerdi ve yeni doğum yapmıştım hepsi üst üste gelince bebekle mi ilgilileneceğim işle mi derken pek oralı olmadım
aydera Rabiul anladım haklısınız uykusuz geceler düzensiz yaşam yeni hayata adapte olmak derken zor olmuştur illaki