defnoloj semraren ablamın ikizleri 34 te doğdu kızı hiç girmedi ama erkek nefeste zorlandığı için aldılar. Yani tamamen bebekle alakalı
momofthreechild semraren benimde bebeğim tam 37 haftalıkken doğdu ilk iki doğumum 39+3 38+3tü. Üçüncüde bana biraz erken gibi geldi 3 kilo doğdu bende çok korktum ama çok şükür direk yanıma geldi
edaabykl ruzgar21 Evett 26+1 de dogurmak zorunda kaldım agir preeklampsi yasadim acil doguma alındım bebegimin 48.Günü yogun bakimda simdi suanlik cok problem yok büyüyor orda cok şükür hayırlısı bakalim ne kadar daha kalir
merve588 meklc benimde 36 +3 gündeyim sancilarim var erken dogar diye korkuyorum küveze alinir diye 🥹
meklc merve588 benim 33 haftalıkken sancılarım vardı ama ben hissetmiyordum doktorum ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici iğne yaptı 36 da da geldi 🤷🏻♀️ içini ferah tut inşallah sağ sağlim sağlıklı şekilde kucağına alırsın 💖
0925 semraren 39 haftalık doğup kuveze giren gördüm 35 haftalık doğup kuveze girmeyip eve giden bebis gördüm o bebisin durumuna göre değişiyor su yutma ihtimali nefes problemi v.s