gizemli00 ngrsy ben türk kahvesi bağımlısıyım hele ki damla sakızlı olana sevdiği şeyleri yiyince kuduruyor 😍😍
mervekalkann ngrsy Tatlı yememenizi öneririm anlık hareketlendirip sonra bebeği uyutuyormuş. 6 saate yakın uğraştık pozisyon vermesi için. Aç gitmeyin yeterli 🌸
yamanebru58 Kızlar birşey soracağım gebeliğimin 5.haftasında doktora gittim ama kese boş henüz bebek görünmedi bu durum normal midir? 7.haftada kontrole gideceğim
baharsst yamanebru58 4+5 ile keseyi gördük. Çarşamba 6+0 olacak doktora gidicem eğer kalp atışını duyarsam yazarım buraya
mervekalkann yamanebru58 Evet normal 5. Haftada keseyi görüp 6+2 de de bebeği görmüştük vajinal ultrason ile o zamanlar.
ngrsy yamanebru58 ben de 5.haftada gittim kese görünüyordu ama içi boştu sonra bir hafta sonra tekrar gittim bebek göründü sanırım ilk öyle oluyor sadece kese gözüküyor
yamanebru58 Anladım teşekkür ederim içim biraz olsa rahatladı ilk gebeliğim olduğu için çok bir bilgim yok erken gittim sanırım kontrole
gizemli00 yamanebru58 benimki 28.7 ilk bsktigimizda kese var bebek tam olusmamisti daha sonra kan verdim 1443 ne çıkmıştı kalp atışında dinlemistim
mervekalkann ngrsy Evet anlık şekeri yükseltip hareketlendiriyor sonrası derin sessizlik oluyor. Detaylıda bebeklerde hareket beklemiyorlar pozisyon önemli olan.