Moz Kızlar sütüm var,ucu var,bebek alıyor emiyor da ama sütü çekemiyor sanırım çünkü saatlerce emziriyorum ağlıyor yatmıyor mama veriyorum uyuyor.Mastit oldum manuel pompa alıcam otomatik çekmiyor ve canımı yakıyor.Ne yapmamız lazım bebeğim 2 günlük
Annis7 Moz ilk günler otomatik pompa önerilmiyor ilk süt koyu olduğu için pompa çekemiyor ve süt kanallarını tıkıyor meme sertleşiyor ve bebek de memeyi tam kavrayamıyor süt birikince de ağrı oluyor. İlk günler elle sağma öneriliyor istersen internetten nasıl yapıldığına bir bakarsın.
Moz rege0119 çin işkencesi gibi manuel asla kullanamadım 1300 tl çöp otomatiğe alıştım çekişi iyi en azından
betusbetuss Mama kan sekerini yükselttigi için uyuyor :) anne sütünün emilimi cok kolay oldugu icin cok cabuk sindirip cabuk acikiyorlar yenidogan döneminde. Zaten cene kaslari da cok zayif oldugu icin azicik cekip birakiyorlar sonra hemen acikiyorlar :) kendini rahat birak canim bebis aciktikca zaten emecek :)
ogretmenannecik Moz canım göğüs sütten dolayı çok fazla şişerse de bebek ememiyor çene kasları henüz kuvvetli olmadığı için benim bebeğim ememiyordu göğsüm çok şiştiğinde sağım yapmayı dene mutlaka 😍
Busraaaakkk Moz Canım memeyi vermeden önce kendin bi masaj yap uçlara doğru. Ucunu da sıktırarak sütü kendin getir, ilk süt gelince emmeye başlıyorlar.