begumergunn Kızlar merhabalar 👋 Çocuğunuzun kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız. İlk sefer için granül mü sıvı mı tercih ettiniz. Hangi markayı almalıyım kafam çok karıştı
cilginhatun begumergunn kendi çamaşırlarımı yikadigim deterjan ile yikiyorum hep ariel kullanıyordum kokusu rezalet diye bingoya geçtim memnunum
kurkmantosuzmadonna begumergunn ilk aylar siveno kullandım ama hem kokusunu beğenmedim hem de temiz yıkamıyordu. Şimdi Uni Baby kullanıyorum.
Havin49_ begumergunn ben duru granül matik aldım 2.5 aylık oldular bugün paketi bitti normal tursil ile yıkıyıcam artık
annekiz6141 begumergunn Kokusu olmayan detarjan olabilir bende ilk dalin düşünmüstum kızımda doktor kokusu ağır kokusu olmayan deterjanlarla yika dedi 🥰 uni baby nin sıvı deterjanı ya da durunun toz deterjanini kullandım ben
tahamommy begumergunn ilk yıkarken siveno ile yıkadım ama bebiş kullandıkça en basit kusma lekesini bile çıkarmıyordu 40 derecede yıkamama rağmen o yüzden duru granül aldım şimdi bazen duruyla bazen kendi deterjanımla yıkıyorum
guvercin1 nilaydax benim ilk bebeğim ona rağmen bende kendi kullandığımız deterjanla yıkıyorum en başından beri ve bir sorun yaşamadık. Neye bu kadar şaşırdığınızı anlayamadım doğrusu. İnstagram dayatmalarına bu kadar boğun eğmeyin