Elifiniz Kızlar bugün tamtamına 40+6 oldk hala tık yoktu sabah Dr.geldim bebeğin suyu azalmış dedi bana yatışımın gerçekleşmesi gerektiğini söyledi ilk suni hapımı aldm dört saatte bir almam gerekiyormuş suni sancıyla doğum yapanlar çok zor muydu korkuyorum açıkçası dualarınızı bekliyorum
Aysnr08 Elifiniz suni hapını ilk defa duydum serum seklinde olmuyormuydu ilk gebeligim bilmedigim icin soruyorum hayirli dogumlar olsun insallah saglikla😊
dml33 Elifiniz bn dusuk yapmak icin hapini vermislerdi neden damardan vermediler ki cok uzun suruyo oyle 17 haftalik cocugu 2 gunde anca dusurebilmistm aynisi deildir belkide ins en kisa surede bir avazda dogurursn
Anacsevgidolumelek Elifiniz Ayy cok heyecanli Allah yar ve yardimcin olsun insallah yaa 🤲🤲🤲 insallah cok kolay bir dogum olur acisiz temiz saglikla alirsin yavrunu kucagina 🤲🤲🤲
Elifiniz Aysnr08 Sağol cnm ben Almanyada yaşıyorum burda hap şeklinde benimde ilk açıkçası pek bilgim yok..
Elifiniz Anacsevgidolumelek amin canım çok sağol iyi dileklerin için Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıcakla kucaklrımıza almayı nasip etsin😊😍
dml33 Elifiniz iki tane dil altından vermislerdi bana 3 saate bir vermislerdi gunde 5 kere 3. Gunun sabahi sancim olmustu