fyzbrk 39+4 haftalık gebeyim. Hamileliğimin başından beri egzersizimi asla kesmedim ve düzenli yürüyüşler yaptım. Bunlara rağmen henüz doğuma dair belirtim yok, normal midir acaba, aynı durumu yaşayan oldu mu?
fatma102 fyzbrk bende aynıyım canım sağlıkla gelsin bebisler bu gün alt tarafta birqs fazla baskı var ama bakalım beklemedeyim 🤗
yml03 fyzbrk bende aynı durumdayım 39+3 haftalığız bütün egzersizleri yapıyorum hareketliyim hep. Az bel ağrım var bacağıma vuran birde arada kasıklarımda minik ağrılar oluyor . Karnım taş gibi. Ufaktan sarı renkte akıntı geldi mukuslu onun nişan olup olmadığını da bilmiyorum. Bekliyoruz bakalım 🥹
prenses99 esroos benim şuan sancım var adet ağrısı gibi belim ağrıyor koyu akıntı geliyor ne yapmam lazım daha erken gitmek için dimi hastaneye
esroos fyzbrk bence deneyin düzenli içildiğinde çok faydasını gören var bende önümüzdeki hafta içmeye başlayacağım 37 deyim rahimi uyarıyormuş geçen sene bi arkadaşım deneyimledi ve faydasını gördü şekeriniz yoksa her gün 6-7 hurma ahududu çayı,bol su yürüyüş veya basamak inip çıkmak birde hafif sıcak duş hızlandırmaya yardımcı olabilir tabi isterseniz yinede bi doktorunuza danışın
esroos prenses99 prenses99 süre tuttunuz mu sancılarınız kaç dk sürüyor düzenliyse bence gidin değilse uzandığınızda yarım saatte falan geçiyorsa gitmek mantıklı değil bebek hareketlerini izleyin derim benimde ilk doğumum olacak ama ablamın iki doğumu oldu ordan biraz gözlem ve tecrübeliyim
fatma102 yml03 bu gün az bir bel ağrısı karın ağrısı var amma hayırlısı olsun diyorum artık bekliyoruz🤗
medelas1 yml03 ay gününe kadar aynı birebir herşey benim mukus peçeteye silince ufacık bişeydi. Bel ağrım var ve kasıklarımda tatlı sızılar oluyor ve karnım sertleşiyor ne zaman başlar acaba bilmiyorum 🥲
esroos prenses99 korkmayın Allahın izniyle bi şey olmaz Meryem süresi inşşrah süresi açın sakin kalmaya çalışın bebişin hareketlerini sayın 10-15 hareketi varsa gün içinde her şey yolundadır
prenses99 esroos hep ağrı var bel ve kaşıkta ama dayanılmayacak gibi değil sadece bebek toparlanınca belim kopacak gibi oluyor 5. 10 sanıye düzeliyor