Blossommm Dün kontrolümüz vardı hareketleri de iyiydi ama bugün yok denecek kadar az,dün çok ayakta kaldım fazla yürüdüm diğer günlere göre bunun etkisi olur mu?Yarın devam ederse dr u arıcam ama kafama takıldı🥲Annelik geçtekten ne büyük sorumlulukmuş🥲🥲
1_2_3_4 Blossommm illaki yorulmuştur bebek te düzelir inşallah bende 24 haftalık oldum bazen çok hareketli bazen çok sakin
mervekalkann Blossommm etkisi var kesinlikle ben de 25. Haftadayım 2 gündür misafir hazırlığı vs derken kendimi yordum 2 gün çok seyrek hareket hissettim. Bugün dinlenebildim tekrar hareketlenmeye başladı 🙏
Bykessra Blossommm Çooook normal bence sonuçta her gün aynı hareket ruh halinde olmayabiliyor bebekler özellikle sen hareketli bi güm geçirdiysen hareket etse de hissetmemişte olabilirsin. Ben 36+2 yim her gün aynı değil hareket sıklığı bi gün çok aktif bi gün daha sakin. Solunuza yatıp 2 saatte 10 hareket hissederseniz bi sorun yoktur
zehrairem Blossommm 25+3 benim minik kizim da bugun sakin diğer günlere gore insan panik oluyor ya ama biraz temizlik yaptım bugun dünde biraz alışveriş derken galiba yoruldu prensesim diye düşünüyorum
Blossommm 1_2_3_4 evet normalde öyle ama iki saatte on hareket hissedilmeki demiyor ya insan panik oluyor,umarım hemen düzelir🥹🥹
Blossommm Bykessra iki saat aynı pozisyonda uzanamıyorum ama uzandıpım zamanlarda da pek hareket hissedemiyorum işte😔