Tecrubelianne60 mervegenc07 ben gidiyorum 32 haftalık hamileyim nihan ilhan hocanın takipli hastasıyım nisanın 27sinde doğumum olucak inşallah çok memnunum 2900 tl muayne ücreti ödüyorum sezeryan ücretide 46 bin tl yanlış hatırlamıyorsam nst ücreti 550 tl
mervegenc07 ferilife evet bende bi kaç yerde gördüm ilk doğum ve normal foğuma özel %20 indirim yapıyormuş sanırım 30 bine geliyor diye duydum.
deniz1243 Tecrubelianne60 ben 35.haftamda gitmeyi düşünüyorum. Acaba problem oluyor mu geç gitmek? Bilginiz var mı?
twinmoms34 Ben de nihan ilhana gidiyorum.Kesinlikle tavsiye ederim bu hastaneyi.Tüm doktorları hemşireleri çok ilgili.4 gündür yatıyorum hastanede serklaj ameliyatı oldum.Herkes çok iyi.
mervegenc07 twinmoms34 herkes de nihan ilhana gidiyormuş bende bir bakacağım teşekkür ederim. meryem sağırı duymuştum bende.
twinmoms34 mervegenc07 meryem hoca çok tatlı bir kadın.Nihan hocaya başladığım için onda devam ediyorum. O olmasa meryem hoca kesinlikle 🩷
busrayalcnn mervegenc07 ben Meryem hocaya gidiyorum o kadar sakin o kadar tatlı birini daha önce görmemiştim ama sanırım genel olarak hastanedeki diğer kadın doğumcular da çok iyiymiş