Kızlar teşekkür ederim tek tek yazacak kadar moralim yok özür dilerim her yorum yazan arkadaşımdan, bulamadım. Kendi salaklığım tamamen bunca zaman bir şey olmaz dedim eklemedim yerini eşime sordum onun parasal yönden böyle bir şey yapmayacağını biliyorum zaten borcumuz yok gelirimiz var o benim güvencemdi yarın bir gün bosanirsam diye saklıyordum. Eşimin hatalarından bugün yine bi şey fark ettim bu konu hakkında değil tabi içimden asiri boşanmak geliyor ailem arkamda ama elimde bir şey kalmadı. Bunun peşini bi zaman sonra bırakırdım ama şuan bırakmaya niyetim yok, bugün anneme kayinvalideme soylicem numarası olmayanların da numarasını alacam tek tek arayacam hepsini inşAllah haksız çıkartmaz beni hırsız miyiz diyerek o kadar sinirliyim mutsuzum ki hayatımdaki herkes beni salak niyetine koyup faydalanıyor bıktım artık herkese iyi niyetimle yaklaşıyorum ama hep zarar görüyorum kendimi düşününce bencil oluyorum gerçekten çok fazla yoruldum 22 yaşındayım ama insanlara bu kadar taviz vermekten yoruldum. Kendi salaklığım tamamen bile isteye kendimi, kendi malımı kullandirdim ee tabi karşılarında böyle salak insan var biz buna daha çok semer vururuz dediler. Neyse, teşekkür ederim hepinize yorumlarınıza desteğinize.