ozlemozdemir09 nazlicanty daha önce kimyasal gebelik yaşadım Aile hekimi sorun olsa hamile kalmazdiniz dedi bilemedim
Prensesmom_ ozlemozdemir09 sadece tüylenme ve akne sorunum vardı onun dışında herşey normalxi ve pkos dediler . İnci dizilimli 8-9 tane kist vardı
NilVibe ozlemozdemir09 pcos anlaşılmayacak bir şey değil, doktor muayene ettiğinde görürdü. Görmediyse değilsiniz demektir.
ozlemozdemir09 nazlicanty aile hekimine gittiğimde ikiden fazla olursa arastiriyorlarmis sizinkini arastirdilarmi
nazlicanty ozlemozdemir09 yumurta çatlamadığı için döllenemiyormuş. Çatlatma ile ilgili bir ilaç verdi 4 ay sonunda gebelik gerçekleşti neredeyse sonuna kadar da progesteron kullanmak zorunda kaldım
nazlicanty ozlemozdemir09 bu gebelikte düşük riski var dedi doktor canım sıkkındı girmedim hiç. Kanama filan olmadı çok şükür sancı var sadece
ozlemozdemir09 nazlicanty Canım yaa çok geçmiş olsun 🥺 üzülme lütfen, inşallah her şey yoluna girecek. içini ferah tut. Sancın da inşallah kısa sürede geçer. Kendini yorma, bol bol dinlen. Dualarım seninle 🤍