pims gezerken denk geldim 10 gün önceden belirti hissedip gerçekten hamile olduğunu bilenler var ben şok😳biz kadınlardan korkulur 🙊🤪
yorgunannis pims o sırada kanda bile belirti göstermeyen gebeliğim🤣🤣 0,6 değer 10 15 gün sonrası gittim 5 haftalıkmış meğer
sukriyeCengel pims İki gebeliğimde planlı gebelik olduğu için ikisindede tüm belirtileri yumurtlama gününden beri biliyordum ve takip ediyordum. Çok fazla belirtim olmadı tek taraflı şiddetli kasık ağrısı ve beyaz yoğun akıntı.
HakanKemal pims 8 günde öğrenen ben 😂 belirti bile yoktu uyku hali halsizlik vardı bunlar hep bende var yine de test yaptım pozitif çıktı
ekiminannesii pims o sırada adet takvimi uygulamasına inanmayıp adet tarihini yanlış gösteriyor deyip 6 gün bekledikten sonra kan veren ben.. 2967 beta ile öğrendim sıfır belirti 😂😂
annebebeka pims rüyalar dışında hiçbir belirti yaşamadım, yerleşmenin olduğu gün gördüğüm bir rüyadan şüphelenip kendime dikkat etmiştim 1-2 hafta sonra zaten gebeliğim onaylandı🫣
pims annebebeka ayy bende inanıyorum rüyalara Allah sanki malum ediyor kız görmüştüm bende kızım olduydu
annebebeka pims 🫣valla benim rüyalarım normalde hep anlamsız saçma sapan şeylerdi, gebelikten sonra rüyalarım anlamlaşmaya başladı, çoğu rüyam çıkıyor 🫢