HakanKemal kızlar burda doğum yapan var mi refakatçi olarak esim kalabilir mi ? Sezaryen olacağım çünkü eşimde 2 gun kalabilecek yanımda işinden dolayı yoğunlar anca 2 gun izin alabilir yanımda kalmasını istiyorum izin verirler mi?
Aleynaaaag HakanKemal devlet hastanelerinde eşe izin vermiyorlar diye biliyorum ayrıca o hastaneyi lütfen bir daha gözden geçir çok olumlu yönleri yok
melisasak35 HakanKemal özel harici erkek refakatçi kalması yasak görmeye bile dakikalı giriyolar bende 3.cü sezaryenımı olacagım eşim olsun çok isterdim ama malesef
aleyflx HakanKemal kız yanında refakatçi kalmayı bırak ben zor çıktım ordan ya şehir hastanesi yada Yüreğir devlete git berbat bir yer Mars’a bizzat kendimden biliyorum
HakanKemal Aleynaaaag Peki karşıyaka devlet hastanesi doğum yaptırıyor mu o hastane yeni açıldı bir bilgim yok marsayı bende sevmiyorum ebeleri suratsız doktorum çok iyi ama doğuma o girmiyormus o gun kim nöbetçiyse o giriyor dedi
Aleynaaaag HakanKemal bu tür hastaneler yerine Yüreğir devlet veya şehir hastanesini tercih etsen daha mantıklı aslında yakınlarım orada yaptı ve çok memnun kaldılar