neseee_ Kızlar sizde hangi burcun özellikleri daha iyi sezeryan olacağı için bi kaç hafta erken alınırsa seçme şansım oluyor 😇 tabi yine gününü doldurmuş oluyor
damlasv neseee_ başak erkeği zulüm gibi aslan erkeği çok daha iyi aileye düşkün oluyor koruyup kolluyor özgürlüğüne düşkün sadece bir başak burcu olarak tabiki aslan olsun diyorum başak kendine zulüm oluyor hayatı boyunca çevreye bir zararı olmasada
neseee_ Busra5222 başak burcunu genelde takıntılı düzen hastası olduğunu söylüyorlar ama bilemedim kadın erkek farkediyor mu acaba
neseee_ damlasv bende aslan kadınıyım ama aslan erkeklerini bilmiyorum fazla bakalım çoğunluk aslan demiş doktorumu ikna edebilirsem aslan burcu olması için elimden geleni yapıcam😅
Aleynaaaag neseee_ kesinlikle başak, eşim başak burcu hem bana hem de daha doğmamış bebeğime aşırı düşkün, tam korumacı bir erkek tipi ve evcilmen belki burç ile ilgisi yoktur bilmiyorum ama el üstünde tutmayı çok iyi biliyor
cutebabymomm neseee_ kesinlikle aslan kesinlikle kesinlikleee enerjik hayat dolu kendine güvenen merhametli akıllı çekici. Ben bebeğimi aslan denk getirmek istedim rabbim erken nasip etti boğa olacak bebeğim
neseee_ Ay üstte iki yorum ne güzel denk gelmiş öyle birisi kesinlikle aslan diğeri kesinlikle başak diye Trendyol yorumları gibi olmuş 😅o zaman bu işi doktora bırakayım ben en iyisi