Mrvgrkan Kızlar bu ishal durumu geçmiyor napıcamm 😢 benim gibi olan varmı çok acı yiyorum ondan mı oluyor aceba
Fison Mrvgrkan bende de ishal durumu her hamileliğimde de aynı sorunu yaşıyorum Doğum belirtisi olarak da sayılıyor kaç haftalıktınız siz
Deletedmom0909 Mrvgrkan haşlanmış patates ye acıdan oluyo tabiki azalt ve ishal vücudunda sıvı kaybettiriyo bol bol su iç
Xaleyeren Canım 3 tane karanfili al ağzında beklet ama yutma ishali kesin olarak bitiriyor ben öyle yapıyordum hamileyken
Yildizim Mrvgrkan sıvı kaybı açısından bir doktora görünsen iyi olur. Başka da bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı siyah çay koyup ye ishal falan kalmıyor
elifvefa Edanr ay evet mahvoldum yani. Probiyotik destek istedim doktordan onunda fiyatı biraz yüksek geldi magnezyum da kullandığım için almadım
[silindi] Mrvgrkan bir kase yoğurda bir dolu kaşık nişasta katıp yiyin iyi gelir geçmezse 2kaşık katın ben hep öyle yaparım
Mervezngn İshal icin Türk kahvesi yemek geçiriyor dediler kabız icin zeytinyağı içmek. Bende kabızım dün zeytinyağı içtim pek işe yaramadı kayısı hoşafı yaptım ondan icicem bol bol