Blue_Butterfly ARYa143 doğru gerçekten insan unutuyor güzel tavsiyen ve samimi satırların için teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun 🌸
Esmaaaa58 Blue_Butterfly inşallah dua edn üç ay önce bebeğimn kalbi durdu kaybettm rabbim tekrar nasip etti sağsağlm kucagımıza alırız hepmz inşallah
Blue_Butterfly Esmaaaa58 ya hiç canınızı sıkmayın benımde ilk gebeliğimde o oldu daha sonra sağlıklı bi oğlum oldu ve oğlum şuan 3.5 yaşında 🤗 RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
AuraMomB Blue_Butterfly son regl tarihine göre hesaplama yapmalısın. Geç döllenme var ise doktorun söyler.
karamel008 Blue_Butterfly Benim kan pıhtılaşması sorunum vardı o yüzden erken gittim acele etme bir sıkıntın yoksa 7.haftada rahat duyarsın😊
iremkelleci Blue_Butterfly canım merhaba normalde 8.haftadan itibaren dinlenir kalp atışı ama ben mesela 10.haftamda dinleyebilmiştim devlet hastanesinde kese var diyip gönderiyolardı dayanamadım özele gittim içim rahat ayrıldım imkanın varsa öyle yap💕
Blue_Butterfly iremkelleci çok teşekkür ederim öyle yapacağım canım en kısa sürede inşallah eşimi beklıyorum kendısı gelsın gideceğiz inşallah peki 13 ne devlete randevu aldım özele gitsem iptal olur mu o
iremkelleci Blue_Butterfly olmaz canım ben hem devlete içim rahat etmedikçe de özele gidiyorum hiç bir sıkıntı olmadı🌸