[silindi] Merhaba, 14 haftalık gebeliğimde magnezyum takviyesine başlayacağım özellikle sırt ağrılarım çok oluyor. Kullandığınız ve memnun kaldığınız magnezyum takvimlerini paylaşırsanız çok memnun olurum 🩷
June6 [silindi] ilk hamileliğimde magnorm kullanmıştım çok iyi gelmişti bana yine olursa ilerleyen haftalarda yine ondan verir muhtemelen doktorum doktor önerisiydi zaten
yildiz93 [silindi] magnezyum diasporal şase kullandım ben. Şase formu en etkili olanı demişti doktorun suya karıştırılan toz şeklinde
[silindi] June6 doktor bana bıraktı benimde o yüzden biraz öneriye ihtiyacım oldu bir marka belirtmedi, bu çok iyi oldu hemen bakacağım. Teşekkür ederim 🙏🏻
[silindi] yildiz93 hemen bunuda bir inceleyeyim, tadı kötü oluyor mu suyla karışınca? Bulantım hala devam ediyorda bir sormak istedim ☺️
June6 [silindi] rica ederim suda eriyen formda portakallı gibi bir tadı var yemekten sonra kullanmanız gerekir alırsanız eczacıda söyler ama yoksa ishal yapabilir ihtimal olarak bana öyle demişlerdi ben yemeklerden sonra içiyodum çok rahatlatmıştı beni
yildiz93 [silindi] çok güzel diyemem ama portakallı bi tadı var yarım bardak suya karıştırıp içiyorsunuz 1 yudumluk bişey. Ben portakal aromasını pek sevmediğim için bana güzel gelmemiş olabilir 🤗
nrylmzm [silindi] 13 haftalığım öğrendiğimden bu yana doktor tavsiyesi ile haftada nir kaç gün olmak üzere Magnidevs marka magnezyum kullanıyorum
cansuu05 [silindi] doktor magneral yazdı onu kullanıyorum ben. Bacaklarımda kasılmalar, kramplar oluyordu. Kullanmaya başlayınca geçti şükürler olsun 🙏