beyzabil Canım sonuçların kötü değil ki doktor sana ne dedi tam olarak istersen başka bi doktora git göster
ikincikezanneolmak beybigeliyo selam canm benim papp-a 0.55 hcg 1.60 çıktı kombine trisomy 21 1:622 çıktı doktor orta riskli dedi sen anladığım kadarıyla baya arastirmissin bana yorumlayabilir misin sonucumu
beybigeliyo ikincikezanneolmak merhaba canım Papp a çok düşük değil sınırda beta da gayet iyi yani sana diyor ki senin değerlerinde ki senin yaşında senin haftanda olan 622 kadından birinde down sendromu çıkabilir sonuçta bu bir teşhis değil tarama testi sadece risklerden bahsediyor. Peki ense kalınlığı ve burun kemiği nasıl
Symfs beybigeliyo benim de papp-a düşük çikmiş ama hcg normal gelmiş biyokimyasal risk 1:161 kombine 1:1004 başka doktora gideceğim ona göre yol çizeceğim
Novamom_ Symfs ikili testin doğruluk oranı %60 civarı yani yanılma payı çok yüksek en güveniliri bence fetal dna
beybigeliyo ikincikezanneolmak e gayet iyi yani hayatım benim 1:478ti senin 1:622 sıkma canını yine de için rahat etsin istiyorsan fetal yaptır
mervemerveee Benim 2li test sonucum da 1:32 çıktı ense kalınlığı 3mm di . Yüksek riskliydim fetal DNA yaptırdım sonucu çıkana kadar mahvoldum ama çok şükür temiz çıktı inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı.
miracsevim Symfs eğer aldırmayı düşünmüyorsan zaten 22. haftada tekrar bir detaylı ultrason yapılacak boşuna nipt vs para dökmeye gerek yok bekle
gizemli00 Symfs sonuçlardan anlamıyorum ama yüksek riskli ise benimkide oyleydi normal demişti doktorum