Susambebis Kızlar bugün olurum dedm hala yok bişey ya ağrım devam, 4 gün oldu bugün göğüslerim ağrımaya başladı böyle bişey başına gelen var mı? Test alıp yapmadım eczane kapalı yanımdaki , ama adet olurum diye düşünüyorum yinede bir şüphem var
mmdli Susambebis ben aynen böyle öğrenmiştim. Gecikmenin ilk günü test yapmıştım tam kırmzıı değildi. Sabah yaptığımda kıpkırmızı çizgi belirmişti.
Susambebis baharsst 4yıl önce kızımı doğurdum 4 yıldır hep düzenli hiç gecikme yaşamadım oyüzden garip geliyor
baharsst Susambebis reglim 18 mart olacaktı. Ben 15 martta ogrendim. Su an 28 mart ara ara kasıklarım agriyor regli olacakmışım gibi. Dün cok az kahve pembemsi akintim geldi. Bugun 5+4 üm.
Nims Benim bugün sadece peçeteye gelen açık pembe bir lekelenmem oldu bir kere adet olacak gibi sancım var 10 gün oldu gecikmedeyim 2 gün önce sabah idrar testi yaptım negatifti sizce gebe miyim yerleşme kanaması olabilir mi yeni mi yerleşiyor acaba
Susambebis Nims Nims canım 10 günü geçtiyse hemen ver ben şimdi verdim yarımsaate öğrenicem net sonucu , idrar testlerine güvenmemek lazım
Nims Susambebis Ay gerçekten mi umudum çok kalmamıştı ama bugün yerleşme kanaması gibi çok açık pembe ve peçeteye gelen az bir leke oldu yeni mi yerleşti diye düşündüm birde o kadar sancım var ki sanki hasta olacak gibi sonucunu yaz buraya umarım güzel sonuçlar gelir 🙏🏻
Susambebis Nims 591 çıktı değerim , baya yoğun adet ağrım var canım öyle böyle değil yani olabilir seninde hiç umudunu kaybetme
Nims Susambebis Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben az önce lavaboda pembe yoğun bir kanama gördüm peçete baya bir doldu sanırım adetim başlıyor