cansuilk Kızlar merhaba. Ben 5+3 günlük hamileyim. Henüz mide bulantısı koku hassasiyeti yaşamıyorum. Bu dönemlerde yaşamayıp daha sonra yaşayan var mı aranızda? Herkes mide bulantısı konusunda korkutuyor.
kurkmantosuzmadonna cansuilk benim de 6. Haftada başladı. İlaç kullandım bunu için faydasını görüyordum. Başkalarının ne dediğine bakma. Her hamilelik ve herkesin bünyesi farklıdır.
galiye Benim bulantılarım 7. Haftadan sonra başlamıştı. Kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor belki hiç yaşamazsınız.
cansuilk baharsst benim kasık ağrımda yok hiç. Hamile olduğuma dair hiç bi hissim yok sadece biliyorum o kadar 😀
Zarifhnm1 cansuilk o haftalarda benim de yoktu hatta iştahım açıktı güzel olucak dedim ama 7. Haftaya yakın başladı kusmadım çok şükür dengeledim kendimi
1omurlugum Ben de ilk dönemlerde çok olmadı daha çok 12 haftadan sonra mide bulantım arttı her gebelik birbirinden farklı ve her insanın bünyesi de farklı haliyle problem olacağını düşünmüyorum
1omurlugum Elinizden geldiğince tahin tüketmeye çalışın hem midenize iyi gelir hem de bebeği geliştirir. Şu aralar benim mide bulantım olduğu için mesela tüketemiyorum pek baştan beri de çok tüketmedim ama pişman oldum keşke daha fazla tüketebilseydim