hilalokus Mide bulantılarım 5. Haftada başladı. 5-6 gündür hiç bir şey yiyemiyorum. 2 kilo verdim bile. Dün ilaç almaya başladım. Çok az etki etti. Bu kadar yoğun olması normal mi? Herkeste böyle mi ilerliyor?
duyguatas81 hilalokus her gebelik farklı canım. Genelde 12 haftadan sonra geriliyor. Çok normal Ben oğlumda doğuma kadar ilaçla durdum mide bulantısı için. Arkadaşım 12 haftadan sonra rahatladı mesela..
nisanur_klc hilalokus ben daha 3 haftalık hamile iken mide yanması mide bulantısı çok zordu sadece yoğurt yiyordum akşam kefir içiyordum onlar iyi geliyor ve çubuk kraker o 12 haftadan sonra geçer bu süreçte bunları ye iç bana doktor ilaç yazmadığı için ilaç içmedim bunlarla gecindim
hilalokus nisanur_klc Bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Ben de leblebi çubuk kraker derken 12. Haftada biter inşallah
parla94 bende de 8. hafta başladı post açmak için gelmiştim. prilam verdi doktor dün gece başladım. kendimde değilim sanki ya kusmuyorum ama midem hep rahatsız hissettiriyor napıcam bilmiyorum işe de gidemiyorum sürekli bayılacak gibiyim