semanurdursun Kızlar 5 gündür inanılmaz bir griple savaşıyorum hamilelikten dolayı sadece parol içebiliyorum ve hastanede bildiğiniz tuzlu su veriyorlar damardan 2 kez aldım damardan parol içtim serum fizyolojik ile burun yıkadım buhar yaptım suyu 2 buçuk litreye çıkardım ama yok geçmiyor bugün yine uyandığımda burun tıkanıklığı öksürük boğaz kuruluğu başladı bu 5 gün boyunca sadece normal nefes almayı özledim yok mu bunun hiç bir çaresi ya
atesvesu semanurdursun gebelikte iki kere çok ağır şekilde grip geçirdim ağzım burnum yara oldu silmekten tikandim durdum geceleri nefesi zor aldım gözlerimden yaş geldi en son acile gittim damardan parol verdiler doktor bana uygun antibiyotik yazdı 2 gün içtim duzeldim daha da içmedim zaten bol sıvı meyve yiyin çok geçmiş olsun gebeyken daha ağır atlatiliyor maalesef
GozdeKB semanurdursun bende 3 gündür çekiyorum ıhlamur içiyorum hiç bir faydası yok okyanus suyu ile burnumu açıyorum 5 dk sonra yine aynı uyuyamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum öksürükte cabası geniz akıntısından kaynaklı krize giriyorum bazen ve rengim bembeyaz nedense 😐
anneelik semanurdursun bu grip beni mahvetti hamilelikte 2 kez gecirdim cok agir artik hasta olmaktan cok korkuyorum
cns5117 anneelik Ben de sizin gibiyim şu an tekrar gribe yakalandım yapılacak şeyler de kısıtlı malum parol sprey sıvı yeme içmeyin atlatmaya çalışıyorum ama haliyle uzun da sürüyor en büyük endişe de bu süreçte bebeğe bir zarar veriyor mu hastalık acaba inşallah bebişler etkilenmiyordur siz kaç haftalksnz
semanurdursun anneelik bende korkuyorum ne ilaç alabigpruz ne serum bitti derken bugün bi daha başladı benim 10 gündür yetmemiş gibi
Elisa0110 semanurdursun geçmiş olsun canım. Bi tencere de nane kaynatıp üzerine Bi tülbent bişey örtüp altında onun buharını çekebilirsin. Eğer senin için Bi zararı yoksa
semanurdursun Elisa0110 yaptım serum fizyolojik ile burun yıkama iyi geldi sadece tabi 11 gün onu çektikten sonra şimdi de kemik ağrıları bel tutulması başladı Allah bütün hamilelere sabır versin
mervekalkann semanurdursun Öncelikle geçmiş olsun. 26 haftalık hamileyim hem ilk aylar hem bu zamanlar gribe yakalandım. Yaptığım şeyler vicks, buhar, ıhlamur, nane limon bal, bol bol su ve meyve oldu. 10 güne toparlayabildim ilaçsız by şekilde.
semanurdursun mervekalkann teşekkür ederim 11 günün ardından toparlayabildim şimdi de kemik ağrısı ve bel tutulması başladı gerçekten psikolojikmen insanı yıpratan bir şey
mervekalkann semanurdursun Çok rezil bir durum malesef özellikle bu dönemde ilaç alamamak aşırı kötü oluyor bol bol dinlenin imkanınız oldukça 🥲