Ssseval Adeniz kalp kırmak da istemiyoruz , ismide koymak istemiyoruz. Yıl olmuş 2019 el kadar bebenin adını zeynal nası koyalım. Konu dede ismi değil. İsimlerin güzel olmayışı😂
Rnhndkzn Adeniz ben hem kayınpederimin hem de babamın adını vericem oğluma. Kimse istemedi koymamı ben ve eşim karar verdik. Pişman olacağımı sanmıyorum. Kayın pederiminde çok hoşuna gitti
Buseamaikizlerburcu Adeniz biz koymadk cok dediler koyun degerli olur ayri olur bizde diye onlar kimki ya ister ayri olsun ister olmasn ne koycam esimle ben koyduk peygambermzn ismininkoyduk basa ikinci ismide esim koydu pisman degilim hiç
Deletedmom277 Adeniz Ayy neden öyle dedin benim oğlumun adı mehmet yağız mehmet eşimin dedesinin adı onun için koyduk yağızı da biz ekledik 😂
Adeniz Deletedmom277 kayınpederle aramız bozulurda pişman olur muyuz onun ismini koyduğumuza diye dedim canım yoksa mehmet ismini seviyorum ben☺️
Adeniz serdenli cocuk onların kanını tasıdığı için böyle bir düzenleme yapılmıs yıllar öncesinden 😄 lakin bn bu açıdan bakmıyorum torun her iki tarafında torunu.ben içimden geldiği için eşim diyince olabilir dedim alt tarafı isim gözüyle baktım
Adeniz SevgibiR ya huyunu suyunu beğenmesem bana kimse koyduramaz ztn o ayrı ama zararını değil faydasını förmüşsen ve sizi iyiyse baba gibi babaysa neden olmasın ben ondan sıcak bakıyorun
Adeniz ikinciprensimgeliyor ya o şekilde bi isim olsa koymam zaten cocuğuda düşünmek lazım dalga gecilcek isim olmamalı.sen doğrusunu yapmıssın istemiyosan koyma zaten
Adeniz Ssraa bende senin gibi düşünüyorum canım ama dünya hali ya bigün pişman olursam aramız bozulursa pişman olur muyum diye düşünüyorum.ikinci ismi bile olsa ilk ismi kullanılıyor ve öyle alısılıyor
Ssraa Adeniz hiç pişmanlık gözüyle bakmamak lazım bence canım. Dünya da bir tek kayınbabanda yok ya o isim ☺️
Adeniz Bilgeferhat Bilgeferhat aslında eşim attı sohbet ederken onlarla ism düşünüyorduk bende koyarız belki dedim heveslenmiş olabilir😄 benimde sorunum yok severler beni kızları gibiyim adam darda kaldığımızda koşar hep eli üstümüzdedir.aksi olsaydı koymazdım annen büyük kadınmıs ❤️
Adeniz cansuuhakann sevmezse dedesini ikinci adını kullansın😄 hem bakalım senin koyduğunu beğenecek mi şansa kalmıs artık canım
Adeniz Betul2009 sen büyüklük yapıp kayınvalidenin ismini koyuyorsun bi zahmet ikinci isme kimse karısmasın