anominxx Ben 2022 de iki doz tetanoz vurulmuştum eğer olursam üçüncü doz olacak benim gibi olup hamilelikte üçüncü doz vurulan oldu mu?
beyzzsenturkkk anominxx 2023de tek doz olmuştum bu gebeliğimde 2 doz yapılacaktı tek doz oldum isteğimle
gizemli00 anominxx üç doz farklı farklı mi yoksa bende 22 ide iki doz yapilmiş 3.5 sene geçince aradan bir doz tek yapıldı geceleri acayip derecede zonkluyor 🥴🥴🥴
burcuo anominxx 2022de doğum yaptığımda 3 doz yapıldı. Geçen sene boğmacalı versiyonu çıktığı için doktor tek doz olacak şekilde yapılmasını önerdi yine. Bu sene yine hamileyim, gerek yok dedi artık.
cileklimatcha anominxx Ya bekliyorum ama beni de aramıyorlar 22 haftalık olacağım. 2021 de ilk hamileliğimde 2 doz vurmuslardı. Bilmiyorum 5 sene geçti bu hamileliğimi etkiliyor mu o yüzden mi aramıyorlar acaba 🤔
anominxx cileklimatcha 2 dozun koruması 5 yıl diye biliyorum belki tam 5 yılı doldurmamışsınızdır benimde 4 bucuk sene falan olacak ama 3. doz için kararsızım
cileklimatcha anominxx Yani ilk dozu 2020 Kasım-Aralık gibi vurmuşlardı. Hesaplayınca 5 yılı 3-4 ay geçmiş hatta. Artık ben gidip soracağım bakalım ne diyecekler
nurellanurrrr Kızlar beni de aramamışlardı,22. Hafta gittim vurmadılar,şuan 24 haftalığım,28.hafta gel tetanoz boğmaca karışık doz yapacağız artık değişti,tetanoz sadece anneyi,diğeri hem anneyi hem bebeği koruyor dedi ebe,başına böyle birşey gelen oldu mu
sudeli4 nurellanurrrr evet aynı durumu yaşadım cnm Benide hiç aramadılar 28. Haftanda tdap aşısı yapacağız demişti tetenoz boğmaca karma aşısı dedi bende 27. Haftamdayım ilaç yazdırmak için gitmiştim o zamanda yaptırdım başka doz Yok .
dilara2121 nurellanurrrr sağlık ocağından aramalarını beklemedik, 26.haftada (2gün oldu) kendimiz aşı için gittik. 3′lü karma aşı (tetanoz, difteri, boğmaca) yaptılar. 2.doz için 1 ay sonra tekrar gelmemiz gerektiğini söylediler
nurellanurrrr sudeli4 teşekkür ederim canım,çevremde hiç bu aşıyı yaptıranları duymayınca endişelenmiştim biraz,içim rahatladı 🌸
sudeli4 nurellanurrrr ben riskli bi süreç geçiriyorum doktoruma sordum bu 2. Doz olan boğmacalı olanı muhakkak yaptır dedi canım. Sağlıkocağı da ilki için bile aramayınca bende gittiğimde özellikle bu boğmacalı olanı olmak istiyorum dedim aşı gebelik haftama da uygundu o şekilde oldum başka doz olmayacağım