Gamze1109 Kızlar doktor kız dedi bize eşim kesin mi diye sorduğunda bazen yan dönüyor belli olmuyor ama şuan kız dedi detaylı ultrason için randevu Alicam birkaç yerde okudum değişti detaylı ultrason da diye sizce değişir mi ona göre alışveriş yapicam
NobleMom Gamze1109 İhtimal var tabiki. Detaylı ultrasondan önce alışveriş yapmayı önermez kimse. Sebebide tam da bu yüzden ✨🤍
twobabymomm Gamze1109 13+2 de kız dedi doktor ama pozisyonun müsait değildi hazırlık yapmayın dedi. 15+5 te erkek dediler detaylı da kesinleşti erkek olduğu
NilVibe Gamze1109 var tabi olmaz mı 16. Haftada yüksek ihtimalle kız denildi. 21+3 de detaylıda erkek dendi. Şuan 23 haftalığım 1 nisanda gittiğimde doktora tekrar sorcam.
egeemomms Gamze1109 16. Haftamda kız dediler detaylıda erkek olduğunu öğrendim bende hep erkek hissediyordum inanmamıştım hatta kız olduğuna 🤣
NobleMom Gamze1109 Erkek istediğiniz için bilinçaltınız bu tarz rüyalar gösterebilir tabi 🌸 Bazen annelerinde hisleri yanılabilir. Ben de ikinci kızımda yanılmıştım ☺️ Sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin ✨🤍
2bebisannesyim Gamze1109 rüyalar tam tersi çıkar diyorlar ben ilk çocuğumda kız gördüm oglum oldu bunda da bi oğlan doğurduğunu gördüm bebisim kız
karayelll Gamze1109 14 haftalıkti %99 erkek dedi devlet sonra özele gittim kız dedi başka üniversiteye gittim kız dedi ayrintilida kızdı şuan 28 haftalik kız 🫣🫠
twobabymomm Gamze1109 evet arkası dönüktü özele gitmiştik bence soylemej için söyledi 😂😂devlette sorar sormaz erkek dedi
NilVibe Gamze1109 ben de anlamadım hani erken haftalar olsa neyse diyeceğim ama 16 bence iyi bir hafta
karayelll Gamze1109 bizde çok şaşırdık ama donuluyormus demek ki.erkek olduğunu söylediklerinde haftası erkendi 14 haftalıkti ama ayrintilida kadar sonrasında kız denildi özele gittim prof da baktı kızmış
Gamze1109 egeemomms bende erkek hissediyorum hiç inanamıyorum kız olduğuna bakalım Çarşamba günü perinatoloji randevum var