karayelll Hanımlar merhaba ben samsunluyum.Ama eşimden dolayı kars.sarikamis da yaşıyorum.Dogumu Erzurum da yapacaktım ama vazgeçtim memlekete donucem bana doktor tavsiyeniz varmı bide sezeryan olacak özel oda istiyorum nasıl yapabilirim şuan 28 haftalik
zey55 karayelll ben Büyük anadolu hastanesinde Esra Nur Özgür’ e gidiyorum çok da memnunum tavsiye edebilirim
yidonis karayelll merhaba Omüde ulaş çobana gidiyorum çok memnunum özel oda için iki servis var biri turizm olarak geçiyor 1500 tl diğeri özel servis geçiyor 900 tl tabi eş kalsın istenildiği için falan baya yoğun oluyor servisle sık sık görüşmek gerekiyor benimde salı yatışım yapılacak çarşamba doğum olacak Allah nasip ederse
duygutuna5 yidonis önceden ayarlayabildiniz mi odanızı yoksa doğum olacağı gün mü belli olacak 🌸 kaç tane böyle özel oda var acaba
karayelll yidonis buraya yazar mısınız peki nasıl bı yol izlemeliyim.İlk.dogumumu davut güven yapmıştı.Ama şimdi tekrar gitmek istemiyorum davut hocaya benim için özel oda da çok önemli fiyat ne denildi size peki ameliyat icin
yidonis duygutuna5 sayı olarak bilmiyorum ama bunlar servis olduğu için baya var gidince öğrenir söylerim size salı yatışım yapılacak kadın doğum servisine gitmeden özel servise bilgi vericem çıkan hasta yerine beni alacaklar
yidonis karayelll muayene ücretleri 1450 tl doğum için ilk sorduğum da 7500 denildi ama yılbaşı öncesi yılbaşından sonra sormadım netleşince bilgi veririm tabiki
yidonis karayelll bu durumu bende gitmeden çok araştırdım zorlandım ben bilgi aldıkça net şekilde yazarım size mutlaka ama 3 gece yatıracaklar bi ameliyat öncesi ameliyat günü ve ameliyat sonrası gün