dilaradoyan Meriveannesi benim adetlerim düzene girmedi açıkçası. 10ay oldu doğum yapalı. Ramazandan önce ilk adetimi gördüm zaten daha da olmadım. Düzensizlik olabiliyor. Ne zaman üstüne oldunuz ilk adeti
pims Meriveannesi 1 sene hiç adet görmeyen de olabiliyor siz yinede korunmada dikkatli olun daha iç yaranız da çok yeni hayırlısı olsun inşallah 🌸
Meriveannesi dilaradoyan işte ilk adetimi 7.ay oldum ya bi Şubat ayında daha da olmadım 3 gün önce leke geldi başka da yok 😲
muhammedaliveannesi Meriveannesi 9 ay hiç adet olmadım daha sonra oğlum biraz büyüyünce korunmayı bıraktık 6-7 aydır korunmuyoruz ama ben emzirdiğim için bence sütüm korudu emzirmeyi bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim ama maalesef düşük yapıyorum sanırım
Meriveannesi Deleted33000 ilk adetten sonra evet ama sanmıyorum ya belirti yok leke geldi sadece en son şubat 26 oldum bu ayın 25 leke geldi o kadar
Meriveannesi deletedmom43191 ama hormonlar falan normal diye düşünüyorum ya hani ilk adetimi şubat 26 oldum martta da 25 leke o kadar