burcinmat ozlemozdemir09 sabah uyandığımda gözüm balon gibi şişmişti teramiciyn sürdüm artk yapacak birşey yok. Batıyor birde gözümü kirparken falan. Alerji mi senin ? Yoksa grip mi oldn
ozlemozdemir09 burcinmat çay demi yap canim iyi gelir, Benimde burnumun yaninda kuruluk vardı. Kuruluktan sonra hani yara gibi bir şey olur ya,onu soydum. Oda yüzüme yayilmasın mi ödüm koptu
burcinmat ozlemozdemir09 ise yaramıyor ki 😔🙄 bugn gözümün alt kısmında sivilce gibi uç çıkmış daha çok batar oldu. Bepantol kullan düzeltir canm çok fazla dokunma yüzüne
rumeyyurmom ozlemozdemir09 benimde biraz guatrım yüksekti doktorum engellemez ama zorlaştırır demişti bir ay ilaç kullandım doktorum kontrole gel demişti ona da gidemedim ama şuan hamileyim 11 haftalık olmaz üzereyiz
sevacano ozlemozdemir09 benim 7,5lerdeydi çok yuksek ve haşematoda çıktı ona rağmen kaldım hamılelık boyunca da ona uygun ılaç veriyorlar
dodoli ozlemozdemir09 merhaba 4 buçuk tsh ile gebe kaldım plansız ancak kimyasal gebelik oldu. Yani gebe kalabilirsin ama düşükle sonuçlanabiliyor önemli olan takipte olman 2 civarı değere sahip olman. Benim için acı bir tecrübe oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ozlemozdemir09 dodoli evet canim gece sene bende yasadim, kimyasal gebelik deniyoruz bakalim hayirlisi olsun. Adetime 5 gün var rahmim içinde sizi var yumru gibi, iki iş yapıyorum ateş basıyor