defnoloj mercanyildizi bakılması lazım. Enfeksiyonlara vitaminlere kan değerlerine tiroid e falan. Ne zaman gittiniz doktora
aydera mercanyildizi siz isteyin bence bakılması lazım kalp atışı duyuldu sonrasında kan tahlili istendi benden
orhismommmmmm mercanyildizi çok yanlış bir şey bakmamaları benım mesela troitim yoktu önceden hamilelikte yukselmıs ilaç başlandı vitamınu. Eksik Olabılır. Nereye gidiyorsan acil hastane doktor değiştir her gitmede kan alıp bakıyorlar bende
mercanyildizi orhismommmmmm evet d vitamini eksikliğim olduğunu da söyledim direkt reçete yazdı hiçbir vitaminine bakmadı
orhismommmmmm mercanyildizi devlete git balım özelin cıhazları iyi ama bende özel ve devlet ayrı ayrı takipliyim sadece bi hastaneye güvenme kafasına göre iş yapıyokar
orhismommmmmm mercanyildizi aşkım hamilelik çok değişik bi süreç dedim ya ailede faln troit yok bende de yoktu 8. Haftamda kan verdim troit çıktı şimdi içiyorum her sabah sen yinede korkma ama bi devlete git. Bu süreçte bencedevlet iyi herseyi yaptırıyorlar
cilginhatun mercanyildizi doktoruna hatırlat bence normalde 8 9 haftada falan yapiliyor diye hatırlıyorum