ikiprensesannesi___ deletedmom43191 en son işe başladığını söylemişti postun birinde yoğun oluyordur ondan girmiyo olabilir
ErsBegAs deletedmom43191 aşkımm aşırı yoğunum ev iş Aslan özel dersler 🥲 çok özledim siziii nasılsınızz @kimchikimdi @ikiprensesannesi___
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ hmm anladım uzun süredir görmeyince merak ettim hep buralarda olurdu
kimchikimdi ikiprensesannesi___ Bide Aslan diş çıkartıyor olabilir askim iş ev bebek yorucu oluyor vakit bulamiyordur. İnşAllah hemen döner 💖
ikiprensesannesi___ ErsBegAs Allâh kolaylık versin inşallah canım iyiyim bende valla Napim çocuklarla uğraşmaya devam 😍
kimchikimdi ErsBegAs Hiç sorun değil hayatim, siz iyi olun yeter. Bizler de aynıyız müsait olduğunda gelirsin tekrardan iyiysen problem yok💖
ErsBegAs deletedmom43191 🥰 iyiyiz şükür Aslan RSV pozitifti bayramdan önceki hafta bayram sonrası da dede hastaydı öptü falan yine bulaştı daha onun etkisi var 😔
deletedmom43191 ErsBegAs cok gecmis olsun inşallah hemen iyileşir 😔😔😔 bu rsv cok duyuyorum bu aralar nedir bu rsv belirtileri nedir