Deletedmom0036 Kızlar iki defadır bebeğim yerleşmeden düşüyor yani 4 haftayı geçer geçmez bebek düşüyor ne oluyor anlamıyorum corasprin kullanıyorum folik asit vs tüm değerle rnormal ama birden bişey ters gidiypr ve b hcg sıfırlanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum çok yıpratıcı
anapanda12 Şimdi koca karı şeysi gibi olucak ama Ümmü sübyan hamaili var. Hamile kalmadan veya hamileyken takmak anne ve bebek için önemli manevi nazardan kötü ruhlardan korur. Şahsen ikinci gebeliğim ve öğrendiğimden beridir takıyorum. Faydası olabilir senin içinde. Çevremde takıp da faydasını gören kişiler var. Bedenen bir engel varsa onunda şifasını Allah verir inşaAllah 🤲
Deletedmom0036 Hayat123 yok bu gebeliğimde hiçbir ağrım yoktu doktor doğum tarihi bile verdi sonra kan verdim 7 ye düşmüş bhcg şok olduk. Ama nedense bebeğin artık olmadığı hissine kapılmıştım zaten hamile kalınca hissettim sonra birden o his kayboldu ve düşük
Hayat123 Deletedmom0036 anladım cnm bnde bir hocaya gitmiştim nazar için bana hamile olup olmadıgımı sordu bnde kürtaj oldum diyince bel ve kasık agrın oluyor mu dedi bnde cok deyince dua yazdı üzerimde tutmam için belki sanada böle bişi yardımcı olur diye sölemek istedim
EsMasal Gen ve DNA incelemesi yapılması gerekiyor canım yaptırdın mı? Kromozomal bir sorun olabilir. Bazen de sebebi bilinmiyor ama çok takılmamak gerek ve her düşükten sonra da en az 6 ay beklemek gerek psikolojik olarak hazır olmak için. Kendini şartladıkça da ters gider
Deletedmom0036 EsMasal zaten ilkinden altı ay sonra gebe kaldım buda gitti. Yaptırmadım bu hafta doktoruma söylicem yaptırcam inşallah
EsMasal İçini ferah tut canım bende yaşadım aynı şeyi. İnsan üzülüyor evet ama Allah demeli doğru zamanı kolluyor. Sağlıkla ve doğru zamanda gelsin 🙏🏻