beknk Susambebis yaa inşallah güzel haberler duyarız kan sonucunla da 🥹🥹🥹 adet ağrın tek tarsflı mıydı
sudeborakk Susambebis Benim belirtilerim o kadar aynıydı ki adet olmayı bekliyordum. Ekstra göğüs ağrım vardı sadece normalde hiç olmaz ondan şüphelendim zaten belirtiler çok benziyor kasık ağrısı olması hamilelikte de çok normal en iyisi test yapın çıkmazsa da bir kan verirsiniz en azından kesinleşmiş olur. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤍
Susambebis sudeborakk hamileyim 🤣süpriz bi bebek , hazır değiliz ama demekki olması gereken buymuş❤️ sağlıkla alırım inşallah kucağıma🙏
Susambebis yamrr_ars evet hamileymişim canım betam 500 küsürlerde ağrılarım devam ama doktora gitmeyi henüz düşünmüyorum en azından bi kalp atısı olusana kadar♥️
justmoon777 Susambebis merhaba benim 3 gün gecikmişti regl sancısı gibi girip çıkıyordu ağrılar 5. Gün test yaptım gebeydim , hatta ilk 3 ay benim devam etti o sancılar ara ara girip çıkmıstı. Bu arada regl ile belirtiler aynı oluyor bence hamilelikte ; gögüs ağrısı falan olmustu bende reglmişim gibi
yamrr_ars justmoon777 ben kendimi yedim ya eşimde üzüldü bu arada doktor cuma gel dedi ben beklemicem yarın gidicem
yamrr_ars justmoon777 doktor bana dış gebelik falan demedi bişeyde söylemedi sadece laboratuvar sonuçları farklı çıkabilir dedi inşallah boşuna üzülüyorum 😞
Susambebis yamrr_ars özel ile devlet arasında yapılam testler çok farklı oluyor canım. Zaten kendi doktorunada farklı yerlerde test verdiğini mutlaka söyle🙏
justmoon777 yamrr_ars bence sıkmayın canınızı bende aynı süreci yasadım bir problem olmadı ilk fark ettiğimde kese görünmedi , daha sonra kese göründü bebek görünmedi :) aşama aşama bence bunlar hayırlı olsun şimdiden❤️
Susambebis pims evet eşim korunuyordu, aderlerimde aşırı düzenlidir gecikince bir noluyoruz dedik, ikimizde hala şoktayız bir kızım var 4yşaında😍 İkimci çocuğu hiç ama hiç istemiyorduk planlarımız hep tek çocuktan yanaydı demekki büyük konusmamak lazımmıs