minikcivciv89 mercanyildizi hiç duymadım riskini ben yedim ama patates sekerli olduğu için demiş olabilirler
happyela mercanyildizi Ye canım tabiki ama aşırısı zarar ondan söylemişlerdir. Yani bi yararı yok. Çok yağlı da şişiriyor anneyi. Yoksa canın çektiğinde ye tabiki onun bi zararı olmaz 😊
cilginhatun mercanyildizi patates yemeyen bir ALLAH in kulu varmi acaba inanma sen bunlara ancak gebelik şekeri veya şeker hastalığı varsa patatese yaklasma denir
yaggmurt mercanyildizi gebeliğimin ilk haftalarında benimde canım hep patates çekiyordu gece kalkıp kaç kere yedim her söylenene kulak asmayın bence sizi strese sokmaktan başka bi işe yaramaz
ysm22 Patates pirinç makarna şekerli gıdalar bunlar gebelikte şeker yapan ve bebeğin gelişimini etkileyen şeyler oyuzden öyle söylenmiştir tam anlayamamissinizdir onun dışında dozunda yenirse bebeğin gelişimini etkilemez yiyebilirsiniz abartmadan ☺️
dgngr mercanyildizi hep yediklerimi soruyosunuz. Ben hapur hupur yiyorum sizin korkup yediğiniz şeyleri. Kilo yapar😂