baybkala Doktor fikri verebilir misiniz orada dogum yapmayı düşünüyorum normalde çam sakuraya gidiyodum ama hiç hoş şeyler duymuyorum anneler bilgisi olanlar yazin lütfen
m3ltem baybkala hamileliğim başından beri oraya gidiyorum yarın gece yatışımın yapılacak çok memnun kaldım doktorumuz Sertan bey
1kizannesi1hamile baybkala kızımı o hastanede doğurdum doktorum nagehan hanimdi ama o gitti ikinci hamileligimde yani şimdi önce ibrahim beye gittim ama sigorta ile anlaşmasını bitirdiği için altından kalkamam diyip sertan hocaya gitmeye başladım ilgili bir doktora benziyor bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla bitiririz bu gebeligide
rumeysa_d ben 5-6 ay ibrahim hocaya gittim ama en başından beri tiroid ilacı kullanmam gerekiyormuş, sakaryaya taşınınca doktor değiştirdiğimde öğrendim o yüzden ibrahim dışında herkese git 😂
tatlibiri rumeysa_d hadi ya gerçekten herkes e iyi olan doktor farklı oluyo bir daha bu mesajınızı gördükten sonra Önermiycem geçmiş olsun çok
rumeysa_d tatlibiri tsh 4.98 di fark edildiğinde olması gereken max 2 ymiş öyle söyleyeyim, teşekkür ederim ☺️
baybkala m3ltem teşekkür ederim doğumdan sonrada deneyimlerinizi yazabilirmisiniz buraya bende Sertan beye gidicem genellikle onun ismini duyuyorum sezeryan mi olacaksınız
m3ltem baybkala tabiki yazarım sezeryan istemiyorum o yüzden normal doğum olacak yarın gece yatışımız olcak Rabbim izin verirse Pazartesi bebeğime kavuşcam
baybkala m3ltem Rabbim kolaylık versin yavrunuzu hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🥰 benim ikinci mecburi sezeryan olacak
sevdnu Süheyla‘nın da çok iyi bir doktor ben de ona gidiyorum çok ilgili alakalı didik didik yapıyor her şeyi Ama sanırım doğumu orada yapmayacağım
baybkala gamzeli0047 muane ücreti 1900 sezeryan doğum 40 bin diye biliyorum gittiğimde yine detaylı bilgi alicam
betulkocakk Bende esenler de oturuyorum atışalanı mezarlıgının ordan Belgin esen hanımın muayenesi var oraya gidiyorum mennunum 2. Gebeliğim doktorumu tavsiye ederim 1. Dpgumumu avıcenna da yaptırmıştı