ikiprensesannesi___ deletedmom43191 eve kapandım eşim şehir dışına gitti ekstra yoruluyorum ama geçecek inşallah bu günlerde sende durumlar nasıl
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ben çıldırıyorum 😅😅😅😅 ne ev işlerine nede çocuklara yetişmek asla mümkün degil 3 yasi 5 yaştan koruyorum 1 yasi 3 yaştan koruyorum 😅😅😅 evi talan ediyorlar hep birlikte çekmeceler yere bosaltiliyo bazanin ustunden yatak yere indiriliyor neler nelerr
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 okurken heyheylerim geldi 😂Allâh yardımcın olsun ben arada büyük kızımı kaynanama veriyorum bir kaç Saatliğine o biraz rahatlatıyor
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ amin canim senin ne güzel destekçin var benim kocamdan baska destekçim yok 😅😅 kac aylik oldu küçük bey
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 2 aylık oldu ne kadar destekçi oldukları şüpheli tâbi kimse mecbur değil kaynanam kızımla zaman geçirmek istediği için gönderiyorum yoksa onu da göndermem evde kalsa içi daha rahat eder insanın
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ oyy büyümüş yakışıklı 🥰🥰 yani orası öyle yaninda olunca huzurlu olur insan
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 evet yaramazlik falan yapmaları rahatsız ediyor beni başkalarının evinde
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ o herkesi huzursuz eder benimde kaynanam ilk ogluma düşkün bu kaynanaların geneli boyle heralde
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 bizim var bir işim olursa ona bırakırım çarşıya hastaneye falan gidersem bakar sağolsun
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ne guzel benimki uzakta …uzakta da olsa mutlaka laf sokar oglumla konusurken bi laf etse anan mı dolduruyor seni der bende ne alaka derim benle uğraşma derim senle uğraşmayacağım da kimle ugrascam der
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ geçende sordum ben ogullarimdan torunlarimdan başkasını sevmem dedi sevmez o zaten