happyela nilpa Sivri erkek diyorlar ama oğlumun öğretmeninin bildiğin yayvan bir karnı vardı oğlu oldu. Yengemin de öyle sivriydi kızı oldu. Bence o vücut yapısına göre değişiyor.
annebebeka happyela benimkide öyle ciktii, sivri degildi hatta gobeğim hiç yoktu, artık üzülüyordum herkesin var benim yok diye😅 5,5 aylik hamileyim oğlum olucak ve gobeğim yeni yeni belli oluyor duruş olarakta tipki kız gobeği gibi duruyor 🫣
adl_12 nilpa Ben de hiç bi hurafe tutmadı :) ikinci gebeliğim de her gören dedi ki doktor yanılıyor bence bu erkek dedi bak 7 aylık idim karnım da futbol topu gezdiriyor gibiydim kızım oldu
aslmoms nilpa bende hurafe olduğunu düşünmüyorum.Sebebini bilmiyorum ama erkekler daha sivri karın oluyor. Bizzat yaşıyorum. Kızım daha kalçalarımı vs genişletmişti.
fgormez nilpa bende tuttu valla kızımda kalçalarım genişledi yanlara doğru yayvan karnım vardı şimdi erkek bekliyoruz arkadan belli bile değil olduğu gibi önde sivri
desertbird nilpa hurafe değil gerçek bence kızımda karnım yassıydı yanlara doğru yaygındı şimdi erkek dikine gidiyor sivrice 😅 karnım görünmeye başladı erkek dediler ve erkek oldu mesela önceden bu şekilde belirledikleri için bence hurafe değil
ikincikezanneolmak nilpa valla bende hurafe çıktı canım karnımı gören herkes erkek karni bu diyor önde sivri yayvan değil ama kızım olacak 😀