sudekplnr12 26+3 günlük hamileyim ilk doğumum ölü oldu maalesef şimdi idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım akıntım çok kabızlık var bebek aşağı baskı yapıyor ve karnımın tümü ağrıyor bebek iyi midir
zeyyneepp sudekplnr12 idrar yolu enfeksiyonu hafife alınacak bisey değil gebelikte özellikle doktorunuza veya acile gidin en yakın zamanda daha yeni yaşadım 34 haftalık olucam nerdeyse bebek taşikardi oldu kalp atislar 180 190 arasi oldu nst de sancılarım çıktı
dgngr sudekplnr12 kabızlık, yanma, akıntı bende de var. Korkma. 25 haftalığım ben de. Enfeksiyon varsa halledilebilir. Doktora gitmedim daha gidince sorarım. Ben korkmuyorum. Geçmiş olsun bu arada
hilal0100 sudekplnr12 idrar yolu enfeksiyonu bebegin suyunun erken den gelmesinide sagliyor maalesef lutfen tedavini ol kesin ben hastanede yattim
sudekplnr12 damlasv önceden de geçirdim belirtiler aynı olunca garipsemedim ama devlette acile gidip ne diyeyim ne yapıyorlar bayadır var bu akıntı tekrarlıyır
sudekplnr12 dgngr ev tipi cihazım var kalp atışını dinlediğim 120-130 arası atıyor hareket ediyor iyidir muhtemelen diğer bebeğim ölü doğduğu için endişeliyim
ozlozk Enfeksiyon için antibiyotik kullanmalısın erken doğuma neden oluyor diye biliyorum. Bence git tek seferlik antibiyotik veriyorlar genelde zaten. İlerlemeden gidersen öyle kurtarırsın