izguler baharsst çok geçmiş olsun aynı dönemde ben de aynı sorunu yaşadım. Tedbiri elden bırakmamak lazım, bazen fitil bazen iğne olarak veriyorlar mutlaka takipte kal, sağlıcakla kalın ♥️
hurremintorunu baharsst tam o günlerdi sanırım pek hatırlamıyorum ama bende de olmuştu kahverengi desem değil pembe desem değil çok fazla da sürmedi geçti 6+4 de dr gittiğimde sormuştum ilişki sonrası mı oldu diye sordu sadece hayır diyince bir şey demedi bir daha sorun da etmedi bunu bu haftalarda birçok kadında oluyor canım artıp kan rengine dönmediği sürece sıkıntı yapma
Zeynep228 tatlibiri abartma istersen böyle boş yorumlar yapacaksanız strese sokacaksanız kullanmayın uygulamayı yerleşme olduğu için pembemsi ve kahve leke normal
Zeynep228 baharsst korkma hiç ben adet olduğumu sanıyordum ama hamileymişim bugün öğrendim 9 gün sürdü leke leke kahvemsiydi sadece şuanda geçti gitti yerleşme olduğu için normal kan olursa ozaman gidersin hastaneye
tatlibiri baharsst korkmanız normal muayene olmanızda fayda var bazen evet normal sayılıyor bazende durum farklı oluyo muayene olmadan birşey demek zor doktorlar hamileliğin hiç bir anında kanama olaylarını sevmiyor geçmiş olsun en azından progestan vs birşey yazabilir
tatlibiri Zeynep228 ya böyle insanlara ayar oluyorum ya devamı gelirse muayene olsun içi rahat etsin diye yazdım maşallah muayene ettin oradan hemen kadını
baharsst Zeynep228 ohh cok sukur, az once yurudum biraz o etki etti diye düşündüm ama yerlesme olmasi içimi rahatlatti
dryozdvci Tutunma kanaması da olabilir paniğe gerek yok sadece gözlem yap tabiki adet kanaması gibi bir durum olmaz
emndmr88 Benimde 10.haftaya kadar kahverenfi ya da pembemsi lekelenmem oluyordu doktor progesteron iğne yazdı ,kırmızı ve adet gibi çok gelmediği sürece normal demişti.İsterseniz doktora görünün içiniz rahat eder en azından
baharsst emndmr88 henüz kan gelmedi, doktorumada yazdım bakalim ne cevap verecek, ilk gebelik olunca stres oluyorum biraz
Zeynep228 tatlibiri hemende acil kapısına gidin yok neymiş kahve leke geldi hem hastaneyi meşgul et hemde kadını endişelendir bende sana ayar oldum kusura bakma daha 1 kere gelen leke için hamile birini strese sokamazsın düzgün dille yazsaydın keşke Doktora gitmelisiniz geçmiş olsun one ya sanki düşük yapabilirsin hemen git
zilandelen Bende o durumu yaşıyorum korkma yerleşme olabilir bazen 10 haftaya kadar da sürebilir ama için rahat olsun diye doktorunun tavsiyesiyle Progestan alabilirsin ilk haftalarda böyle olması çok normal
tatlibiri Zeynep228 kendi kendinize kurduğunuzu görüyorum o gibi bu gibi diyorsunuz takacak veya çatacak başka birşey bulun anladığım kadarıyla sizde doktora gitmelisiniz geçmiş olsun