Canım iki kişi geliyorlarlar ve Bukadar az iş yapıyorlarsa onlar çalışmaya değil sabah kahvaltı oturmasına keyfe geliyorlarmış.ben ayda 1 yardım alıyorum 2 seferdir 4 bin lira veriyorum sana yaptıklarını sayayım…3 tane balkonun camları (tavandan yere kadar)evin camları,kapıları,mutfak dolap üstleri kapakları,dolap üstleri siliniyor ,perdeler yıkanıyor,koltuk kırlentleri çıkıp yıkanıp takılıyor,tüm evin halıları süpürülüp kaldırıp tüm evin yerlerini eliyle paspas kullanmadan siliyor,balkonlar yıkanıyor,evimde çok fazla ayna var hepsi siliniyor,avizeler siliniyor,nevresimler değişiyor,koltuk yatak kızlarımın odaları çekilip siliniyor tozlar alınıyor mobilyalar siliniyor,en son 2 banyoyu dezenfekte ediyor yıka fırçala kurula vs temizlik bezlerini yıkıyor kovalar yıkanıyor süpürge yıkanıyor çöp kovaları yıkanıyor bu şekilde evim 3+1 145 metrekare anla sabah 9’da geliyor akşam çıkış saati yok ne zaman işi biterse ozaman çıkıyor.işini bitirmeden çıkmaz bu saat 21’de olabiliyor22’de olabiliyor ve 4 bin lira alıyor.sadece öğlen yemeği yiyor çay kahve sigara molasında vermez hiç en başında konuştuğumuzda sabah erken gelirim işim nezaman biterse ozaman çıkarım demişti ama 21.30 A kadar iş yapacağını hiç beklemiyordum şaşırdım ve evim öyle dağınık ve yağlı kirli bi ev değildir elim hep üzerinde tutmaya çalışırım hamileliğimin son zamanları artık ilk defa yardım aldım ve memnunum.sen 2 cam sildiklerini nevresim değiştiklerini söylüyorsun 1.5 saat kahvaltı ediyorlar 2 kişiler hiç birşey yapmıyorlarmış açıkçası.