lagerthaaaa ben de Ankaradayım yıllardır aynı abla geldiği için farklı bir düzenimiz oturdu bana görece uyguna geliyor ama çevremden hep dört ve üstü duyuyorum özellikle incek çayyolu çukırambar yaşamkent vs ulaşımı sıkıntılı ve semt dışından gidilen yerler, yenimahalle Keçiören in bazı bölgelerinde evi yakın kişiler denk gelebilip arz da daha fazla olduğundan 3 civarı olabiliyor . Ama yaptıkları işin nitelik ve niceliği önemli dediğim gibi. Bir de iki kişi de olsalar yarım gün geldikleri için normal tam güne denk geliyor. Üstelik ikisi de birer buçuk saat kahvaltı yaparsa ikisi toplam çalıştıkları süre (4,5+4,5=9) - (1,5+1,5=3) = 6 yani yarım günden hallice oluyor normali tüm gün toplamda 1,5 saat filan mola olur ki sırf kahvaltı böyleyse gün içinde başka da molaları oluyor olabilir bilemedim yaptıkları iş de çok yüzeyselmiş arayışa devamı tavsiye ediyorum daha iyi iş çıkaranlara denk gelip daha sık alabilirsiniz inşallah, imkan varsa burdan tasarruf edilmeyip çatır çatır kullanılmalı bence yardım almak kendimize ailemize yapabileceğimiz en büyük yatırım iyilik 🌸