mrs_yldrm 060436 merhaba 3.gebeliğim 2 oğlum var hayırlısıyla Rabbim nasip ederse 3. Bebeğim kız normal doğum her iki oğlum bunuda normal düşünüyorum ama korkmuyor da değilim kolaylıkla geçer inşaAllah hepimiz için 🥰🙏
060436 lala_666 banada arada o korkular geliyor ben bir anneyim çok güçlü olucam çocuklarım için öyle kendimi avutuyorum artık balım 💞🌸
060436 gamze6p iki erkek bir evde bakalım bizdede 2 erkek olucak kızım aralarında bakalım nasıl olucak 😂🤗
lala_666 060436 evet belki de eşim de başka şehirde çalışıyor o yüzden özlediğim için de tek hiss ediyorum kendimi bilmiyorum ama seninde dediyin gibi güzel olucak çok güçlü olucam ☺️
Iraz aliramoO ay nasıl kazayla ❤️ kaza olduğunu biliyormuydun hamile kalmadan önce yoksa hamile kalınca mı kazayı öğrendin
060436 lala_666 allahin izniyle çok güzel geçecek cnm bende gurbeteyim ailem hiç kimsem yok allahtan eşim var
060436 lala_666 evet ama yapa bilecek hiç birşey yok bir şekilde alışmaya çalışıyorum senede 1 gidip görüyorum yada onlar gelmeye çalışıyor artık
060436 fadile01 oy maşallah iyi denk gelmiş ha bende eltimle beraber hamileyim ikimizinde oğlu oluyor elti dediğimde ablamın kızı oluyor elti olduk teyze yeğen 😂😂😂