060436 Başlıkta dediğim gibi kaçıncı gebeliğiniz benim 3 gebelik 1 oğlum 1 kızım var 2 ci oğlum gelicek inşallah dünyaya benim sezeryan sizleri doğum şekli ne sizlerin kaç çocuk var hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 🤲🤗🤍
beyzzsenturkkk 060436 2. gebeliğim 3 yasında bir kızım var 31+5 haftalık hamileyim 2. kızıma🍒 ilki normaldi su gibi geçmişti insallah bu da kolay geçer🫠
beautiful_ 060436 bu 2. Gebelik 4,5 yaşında bir oğluşum var şimdi 21+1 kızıma hamileyim ilk normaldi buda öyle olur inşaAllah 🌸
parildayanyildiz2 3 yaşında bir kızım var 19 haftalık oğluma hamileyim doğumum ilkte normaldi bu doğumum da normal nasip olur inşallah☺️
060436 parildayanyildiz2 inşallah sağlıkla gelsin oğluşun benim ilki sezeryan olduğu için 3 cüde mecburen sezeryan
19tuana Benim duşügumle beraber 5 gebeliğim 3 çocugum var iki kız bir oğlan bunu henüz bilmiyorum 8 haftalık olduk bugün ve sezeryan doğum hepsi nasipse buda öyle olcak
060436 fadile01 maşallah sağlıkla doğsun paşa bu sene erkek senesi sanırım çok tanıdığım kişiler hep erkek kız nadir var
060436 beyzzsenturkkk inşallah buda su gibi geçer sağlıkla gelsin hanım efendi çok az kalmış sayılı günler artık 🍒💞
060436 beautiful_ paşanın minnoş narin kız kardeşi geliyor prenses ya kuşum benim sağlıkla gelsin inşallah su gibi bir doğum olur inşallah kuzum 💞🤲
beautiful_ 060436 çok sağol Birtanem 😍 senin de inşaAllah çok güzel geçer doğumun ❤️🌸bizim paşa şimdiden belli kardeşini kimseye vermicek galiba 😂
tatlibiri minikimd aralarında bu kadar fark olunca durum ne oluyo 8 yaşında kızım var tüp bebek yapacam ama kardeşlik olarak nasıl olur çok merak ediyorum
minikimd tatlibiri benim aralarında bir çocuk daha vardı onu kaybettim bu bebeğim de tüp bebek oldu zaten 😊ve o kadar güzel ki geçiyo anlatamam kızım tam bir abla oldu kardeşi de hep ona bakyo bağları çok güzel hiç zorluk çekmedim bakıp konusunda