foolish Kızlar Detaylı ultrason için Filiz hocaya randevu aldım, daha önce giden var mı detaylı bakıyor mu cd veriyor mu acaba 😊
yazar761_ foolish hangi hastane acaba ve fiyatı nedir bende haftaya yaptıracağım dr arayışı içerisindeyim
foolish yazar761_ Özel kliniği varmış ankarada bende araştırdım ama genel olarak iyi bir hoca diyorlar
kubratgt foolish pazartesi günü gıtcektınızsanırım cd veriyorsa bilgilendirir misiniz bende arayıştayım ve cd veren bir hekime gitmek istiyorum sizden haber beklicem ❤️
foolish yazar761_ o konuda bilgim yok ama 3 taksit yapıyordur büyük ihtimalle canım ben 6 sına randevu aldım
foolish kubratgt Evet bugün gittim hocaya çok memnun kaldım neredeyse 40 dakika detaylı bi şekilde bebeğimin bütün organlarına baktı yüzünün olduğu fotoğrafı verdi 4D ultrason cihazı ile gördük bebişi ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Cd vermedi ama videoyu mailime atacağını söyledi o yüzden mail adresimi aldı 🥰
besim96 @foolish sizin postunuzu gördükten sonra ben de yorumlarına bakıp buraya randevu aldım umarım memnun kalırımm
foolish besim96 bence memnun kalırsınız çok tatlı bir hoca ve çok detaylı bakıyor sağlıkla gelsin bebişiniz 😍
besim96 nurklc06 henüz gitmedim, cuma günü gidicem inşallah. Filiz Halıcı Öztürk’e, başka bir tanıdıktan da duydum bugün çok memnun kalmışlar