Ben hep anne olma hayaliyle yaşadım çevremdekiler de der sen çok güzel anne olacaksın diye bazı kadınlar anaç ruhlu olur ya ben de öyleyim bebek görünce içim eriyor içimden kırk kere Maşallah diyorum dualar ediyorum çok şükür hamile kalabiliyorum ama rahmimde bebeğimi büyütecek bi alan olmaması beni çok üzüyor ocak ayında kürtaj oldum ben uygulamadan bebeğin haftasını silmeye kıyamadım kalbi durmasaydı şu an 19+2 haftalık olacaktık 🥺 bu sevinçten sonra hüzün yaşayanlar beni anladı belki rahmimde ya perde var yada rahmim y şeklinde bunu öğrenmek için hsg çektirmem gerekiyor ama adet düzenim bozuldu mart ayında adet görmedim leke şeklinde gördüğüm için hsg çektiremedim bu ay da adet olmayacağım diye korkuyorum salı günü perde bölümüne randevum var 3 kere randevum iptal oldu umarım buda iptal olmaz ben hemen bu sorunu çözüp tekrardan hamile kalmak istiyorum ama aksilik çıkıyor şubat ayında para çıkışmadı hsg çektiremedim mart ayında adet olamadım şimdi de ne zaman adet olacağımı bilmiyorum ne yapıcam ben ya zeynep kamilde hsg randevusu da çok zor çıkıyor 😭 kendimi çok eksik hissediyorum neden benim rahmim böyle ki 2 doktor da bana tekrar dene belki bebeğin rahminden dolayı kalbi durmamıştır dedi ben niye bile bile bu riske atayım ki kendimi bi doktor da bana hamileyken bebeği iğneyle düşürelim rahminde yer yok bebek erken ölü doğar gelişemez engelli olur sen iç kanama geçirirsin gibi ihtimaller sundu doktorlar neden böyle ya hangi birine güveneceğimi şaşırdım ne yapıcam ben içim içimi yiyor yemin ederim 😭