Hulyalp Tansel herkes soruyor ben bile bulursam birine yollarim diye burdaki eczanelere sordum yok. piyasa da yaa yok yada sakliyolar resmen. Insallah bulursunuz.
Selin4335 Tansel ben de var yardımcı olabilirim lakin Cuma doktora gideceğim o zaman lazım değilse göndereyim nerde oturuyorsunuz
Ozge3747 Hulyalp Benim doktorum depolara sınırlı sayıda geldi ama saklıyorlar dedi. Biz de bekliyoruz, bulamazsak bir süre Prolutex kullanacağız gibi görünüyor
Hulyalp Ozge3747 aynen valla bana da sakliyolar gibi geliyor cunki uretimden kalksa herkesin haberi olur. Bi arkadasim yurt disindaki akrabalarina kadar haber saldi. Aramadigi sehir disi bile eczane kalmadi hepsi yok diyor.
Elifimm Ozge3747 prolutexde prolutunun eş değeri zaten bulamassanız mutlaka prolutexe başlayın bende kullanmıştım
MYSR Tansel Julican kızlar Google yazın İstanbul Pendik Sülüntepe de Özkan Eczanesi var orda var temin edebilirsiniz
Kahramanlar Ecza deposuna sordurun bence orda muhakkak vardır sağlık bakanlığını arayıp şikayette bulunun bimere mesaj gönderin muhakkak dönüş yapan olur bu kadar madur var
Tansel Kahramanlar kendım de doktorum eczacı arkadaslara sordum yok diyorlar şehir dışına haber yollamışlar
Tansel Julican onunla konustum da ilk sorana verdim dedi size numara gönderdim yazınca verdiği kişiyi siz sandım k bakmayın