Busranur_mnts sym_yc benim 34 hafta civarı kasılma başlamıştım karnım sert oluyor bebek karnıma dayanıyo gibi oluyordu uzanınca geçiyodu doğum yaptığım akşam geçmedi suyum geldi doğum başladı
sym_yc nuriyegcl ayy gerçekten mi 🥹💕 o zmandan bu zmana geldik yani benim nasıl bir rüya içinde olduğumu size anlatamam çok teşekkür ederim 🥰❤️
nuriyegcl sym_yc inşallah pozitifin de pozitifi doğum hikayenizi okumak da nasip olur dualarım sizinle 🥹🌸💗
sym_yc annebebekelo bence doğum başlamış engzersizlerle kasılmalarınıza destek olun sancılar düzene girmedi mi hala
annebebekelo sym_yc çok teşekkür ederim devam ediyor ama tam düzenli değil. NST çekildi sancı çıktı, daha başındasın dediler eve yolladılar yemek yiyip tekrar gel NST çekicez dediler. Açılma olması için yaptığım hiçbir şey işe yaramıyor biraz üzgünüm 🥲
sym_yc fatma4466 başlamış bizim serüven 36. Haftadan sonra bu kasılmalarla beraber egzersiz yapmamız gerekiyor iyi geliyor hem hem de doğumu kolaylaştırır
sym_yc fatma4466 35 36 dan sonra bence yani benim ikiz ben yapamam doktorum da öyle dedi 34 ten sonra egzersizlere başla dedi
sym_yc eslem2121 yok yok çok şükür sık olmuyor o gün çok sık oldu oturup dinlenemedim de korktum artık su içiyordum geçmiyordu sonra gece sakinledi ama ne yaşadım ben diye size sorayım dedim
nuriyegcl annebebekelo gerçek doğum kasılmaları ve sancısı pozisyon değiştirseniz bile asla geçmiyor şiddeti giderek artıyor bence doktora gidin
annebebekelo nuriyegcl gittim maalesef açıklık yok NST’de 2-3 sancı çıktı. Eve yolladılar akşam tekrar gel NST çekelim dediler. Rahim ağzım hala yukarıda muayene baya acıttı hatta:( ne yapsam bilmiyorum çok da yoruldum
nuriyegcl annebebekelo anlattığınıza göre doğuma yaklaşıyorsunuz sancılarınız sıklaşır yakın zamanda üşütmüşsünüz de bağırsaklarınız bozulmuş, gaz sancısı varmış gibi mi hissediyorsunuz sancıları
sym_yc nuriyegcl aminnnn😍 şu başlığa bi bakar mısın pozitif ikiz normal doğum hikayem 😍😂😂😂😂 çok iyi değil mi bu başlık altında bir doğum hikayesi yazarım inşaAllah
nuriyegcl annebebekelo benimde ilk suyum gelmişti ama açılmam hiç yoktu 14 saat boyunca 1 cm açılma ile sancı çekmiştim pilates topu varsa üzerinde hafif hafif zıplama hareketi yapın belinize ve bacaklarınıza ılık su tutun benim açılmama bunlar biraz iyi gelmişti suni sancıdan sonra tabi
sym_yc annebebekelo sancılarını evde takip etsen daha iyi değil mi ya sürekli nst ye girmek hiç güzel değil yani sen bilirsin
annebebekelo nuriyegcl ahh 14 saat hastanede miydiniz peki bir de birden mi hızlandı açılma yoksa yavaş yavaş mı🥹