Meral_63 NesZey bacım belim kopacak göğüslerim çok şişmiş patlayacak gibi eşim eve geldi yeni parfüm almış sıkmış kustum ben öldüm resmen
Meral_63 eslem2121 🤣😂 göğüsm ağrıyor başım dönüyor ayağa kalkamıyorum da midem bulanıyor ayrı 😐 4 gün var daha adetime
NesZey Meral_63 o zaman şüphelenmekte haklısınız eğer ki adet öncesi belirtilerinizden farklıysa bence bir kan verin eğer varsa erken öğrenmeniz bebeğiniz açısından iyi olur emziriyorsunuzdur.
eslem2121 Meral_63 var bariz belli 😍 kız sen 6 yla değerini öğrenmiştin bu seferde erken öğrendin bence
NesZey Meral_63 burda çok belli benim de böyleydi aynı gün kan verdim beta ya göre 4 haftalık dedi şuan 13 haftalık hamileyim 😂
MadameTussauds Meral_63 Var bacim hayirli olsun valla ne diyimm o zaman kusmalar baslasin sjsjsjjs 😂😂
Deleted33000 Meral_63 kız bacım bunda daha net çıkmış bence bugün kan ver bakalım beta kaç çıkacak bence var yani
Meral_63 yorgunannis bilmiyorum ki atım paketi 🤣elim ayağım dolandı eşim evdeyken yaptım bilmesin diye çöp koyup eşim çöpü ati